Kana-pinaattipasta

helmikuuta 22, 2016


Moni onkin varmasti huomannut, että viime viikon lopulla täällä blogissa on ollut melko hiljaista. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että meillä on valmistauduttu ja juhlittu ristiäisiä. Meidän typykkämme sai siis vihdoin ja viimein oman nimen. Nyt kotona ollaankin yritetty opettella kutsumaan häntä omalla nimellä kaikkien lempinimien sijaan. Ristiäisistä enemmän omassa postauksessaan, sillä nyt haluan jakaa kanssanne erään lempiruokani ohjeen. Pidän hirvittävästi pastaruuista, niiden tietynlaisen monipuolisuuden ja helppouden vuoksi. Tämä on helppo, nopea ohje ja lopputulos on varmasti hyvää.

KANA-PINAATTIPASTA (4:lle)

Broilerin marinoimattomia fileesuikaleita    450 g
Purjo       1 kpl
Pinaattia (pakasteena)    150 g
Voita 1 rkl
Ruokakermaa     4 dl
Suolaa   2 tl
Pippuria    1 tl
Valkosipulijauhetta  2 tl
Soijaa 1 rkl

Tagliatelle pastaa

Halkaise, pese ja pilko purjo. Kuulota purjo pannulla voin avulla, lisää kana. Paistamisen ohelle lisää kuivat mausteet ja pinaatti.  Kun kana on valmis ja pinaatti sulanut, lisää ruokakerma ja soija. Lisää keitetty tagliatelle pasta kastikkeen sekaan.

Alkuperäisessä reseptissä pastan kanssa suositellaan vuohenjuustoa. Itse olen kuitenkin todella harvan juuston ystävä, jonka vuoksi en ole kokeillut tätä vaihtoehtoa. Muutoin suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä reseptiä lämpimästi.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi kuinka herkullisen kuuloinen. Taidanpa testata ja laittaa myös sitä vuohenjuustoa joukkoon :) mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on namia ja tosi nopea tehdä. Suosittelen. Ja kiitoksia samoin.

      Poista