Esittelyssä se meidän kamalan kallis hoitolaukku

maaliskuuta 15, 2016


No niin, nyt on sitten juttua siitä meidän kamalan kalliista hoitolaukusta. Kun kerroin aikanaan millainen hoitolaukku meillä on ostoslistalla, niin haaveilin konjakin värisestä vaihtoehdosta. Mutta kuten kuvasta näkyy, päädyin sittenkin mustaa. Tämä sen vuoksi, että tiedän varmasti ettei musta väri ala kaduttamaan tulevaisuudessa, kuten ruskea oli saattanut tehdä. Tämä kyseinen laukku on Storsakin Elisabet, kuten aikaisemmin olen kertonut. Enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani. Myös meidän isi kehtaa myös kulkea tämän kanssa, kun ei ole liian naisellinen. Lisäksi aito nahkalaukku myös kestää käytössä, kun siitä pitää hyvää huolta. Tässä kulkevat vielä useamman lapsen tavarat ja se siirtyy myös minulle käsilaukuksi aikanaan. Ties vaikka tämä meidän tyttö tulisi itse vielä tulevaisuudessa sitä käyttämään oman laukkunaan.

Tässä näkyy melko hyvin, mitä hoitolaukkuun tulee yleensä pakattua mukaan. Vaihtovaatteet vauvalle, vaipat, kosteuspyyhkeet, propolis voide ja gelly geeli, joku lelu, neuvolakortti, tuttipullo, maitoa, tutteja, harso, sekä minun lompakkoni, passi, kalenteri, kotiavaimet, joskus myös tabletti. Tulevaisuudessa mukaan pitää mahtua vielä lisää tavaraa.


Laukun sisäpuolella on pieni, näppärä pussukka, johon menee näppärästi neuvolakortti, passi, puhelin, avaimet ja huulirasva tai huulipuna. Sieltä nämä on helppo kaivaa esille, eivätkä ne pyöri laukun pohjalla piilossa.

Mukaan kuuluu myös oma pussi tuttipullolle ja laukussa on sille oma paikkansa, johon sen saa tukevasti kiinni.

Laukun seinämillä on monia erikokoisia taskuja, joista varmasti löytyy oma paikka isommille ja pienimmille tavaroille. Meillä kahta isointa taskua hyödynnetään yleensä mukkaan tulevien vaippojen ja laukun oman hoitoalustan säilyttämiseen. Niiden takana olevaan isoon taskuun sujahtaa piiloon kalenteri ja joku pienikokoisempi kirja. Pienempiin taskuihin meillä laitetaan tutit, helistin ja rasvatuubit. Oikeassa reunassa on se tuttipullon oma paikka.

Hyvässä järjestyksessä loputkin tavarat mahtuvat laukkuun erinomaisesti.

Laukku oli toiseksi kallein hankinta vauvaa varten, mutta ei kyllä kaduta pätkääkään. Se kulkee näppärästi mukana ja sinne mahtuu kaikki mitä pitääkin. Sen lisäksi laukku kestää mukana pitkään.

Mitä mieltä te olette? Kannattaako sijoittaa hyvään hoitolaukkuun, vai olisiko pitänyt tulla toimeen jollain halvemmalla?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Vaikuttaapa tosi kätevältä laukulta, tosi paljon taskuja sisällä ja varmasti nahkalaukku kestää pitkään! Kätevä toi tuttipullopussi ja että sille on oma paikka laukussa! Mä en raaskinut käyttää laukkuun paljon rahaa, mutta saas nähdä olisiko pitänyt, jos tuo mun laukku ei olekaan hyvä ja kestävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin sijoittaa laukkuun vähän enemmän, juuri sen vuoksi, jos se sitten kestäisi pidempään. Koska tämä vauva ei todellakaan jää viimeiseksi, jos se on minusta kiinni. Lisäksi tuo malli vaikuttaa hyvin ajattomalta, joten se on varmasti tyylikäs vielä tulevaisuudessa.

   Poista
 2. Vaikka en näistä kasseista kovin paljoa ymmärräkään, mutta kaunis ja käytännöllinen. Välillä kannattaa sijoittaa. Usein sillä saa laadukasta ja kestävää tavaraa. Kestää myös aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kestävyyttä minä tällä sijoituksella etsinkin ja toivon hartaasti, että tämä laukku kestää käytössä useammalla lapsella. Lisäksi yksi tärkeä peruste laukulle oli se, että myös lapsen isä kehtaa kulkea tämän kanssa juhlkisesti.

   Poista