Vaaleanpunaista

helmikuuta 23, 2017

Olen tässä kuluneen kuukauden aikana todella mieltynyt vaaleanpunaiseen. Kai meikäläiselläkin on sitä kevättä rinnassa. Enkä nyt puhu kirkuvasta pinkistä, joka sattuu silmiin, vaan hennosta, kauniista vaaleanpunaisesta. Vielä hennommasta, kuin nauhat tyttölapsen kastepuvussa.

Ilmeisesti vaaleanpunainen on tämän kevään trendiväri sisustuksessa. Asuuko, syvällä sisimmässäni, joku pieni trendihaukka?


Niin rohkea tuskin olen, että lähtisin tuomaan vaaleanpunaista sisustukseen. Sen verran nuo värit ahdistavat edelleen. Voin kuitenkin nauttia vaaleanpunaisesta pienissä määrin. Kuten kympin aurinkolaseissa ja vaaleanpunaisina leikkokukkina. Ehkä By Pinjan Simple Baby Pink-koruna.

Huomenna meillä on muuten filmitiimin palaveri. Iiik! Näen käsikirjoituksen ensimmäisen version ekaa kertaa. En malta odottaa, että pääsen puhumaan enemmän tästä projektista. Se kuitenkin ansaitsee oman postauksensa, heti kun projekti on kunnolla käynnissä. Saatan toteuttaa myös jonkun päivä kanssani-postauksen studiopäivältä.

xx
Jenni S.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onhan se hempeä ja kaunis väri. Mä en oikein tiedä, mikä mun tän kauden väri on. Yleensä aina innostun jostain väristä kausittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin, kaunis väri. Kunhan meillä on se lastenhuone, niin siellä on sitten tilaa vaaleanpunaisellekin. Mutta en tosiaankaan tiedä, mistä tämä pakkomielle on tullut.

      Poista