Viikonloppu kuulumisia

maaliskuuta 03, 2017

Kysyttyäni teiltä, millaisia muita aiheita haluaisitte lukea sisustuspostausten ohella, minulta toivottiin arkipostauksia. Joten päätin vastata tähän huutoon. Ihan samaan tahtiin niitä ei tule, kuin ennen muinoin, sillä big mamas home on ja pysyy sisustusblogina. Mutta voin silti jakaa silloin tällöin vähän meidän arkeakin. Jos jotakuta kiinnostaa lukea enemmän meidän perheen arjesta, niin kannattaa käydä vilkaisemassa kakkosblogiani, big mamas babya.


Lauantaina me pakkasimme kassimme ja otimme suunnaksi ystäviemme ihastuttavan rivitaloasunnon. Näiden ystävien kanssa olemme viettäneet iltaa ennenki yhdessä. Viime aikoina vähän turhan harvoin, johon kyllä sovimme tulevan muutoksen. Tulemme kaikki hyvin toimeen keskenämme ja esikoisista alkaa olemaan toisilleen seuraa. Itseasiassa, parivaljakko vietti hyvän tovin sohvalla pusutellen!!! Me olisimme olettaneet, että tämä vaihe olisi ollut edessä vasta reilun kymmenen vuoden päästä.

Illan ohjelmassa oli ylensyömistä tortillojen muodossa, juustokakkua, sauna ja ennen kaikkea aikaa yhdessä. Saimme sitä vanhempien vertaistukea taas monen viikon tarpeiksi, samalla kun lapset viihdyttivät toisiaan. Ruoka, tee ja kahvi ehtivät jäähtymään useimmiten, mutta saunassa saimme olla ihan rauhassa. En edes muista milloin olisin ehtinyt saunomaan ihan rauhassa. Ilman, että olisi tarvinnut vahtia pysyykö yksi mini me ammeessaan. Juustokakku jouduttiin kyllä siirtämään aamupalan jälkeen, koska olimme illalla niin ähkyssä tortilloista. Mutta sehän ei ollut yhtään huono juttu.


Noin puolen yön aikaan kiipesin yläkertaan laittaakseni kitisevälle E:lle tutin suuhun. Silloin panin merkille, miten kuumalta tyttö tuntui. Vein hänet alakertaan ja mittasin kuumeen. Kuumemittari näytti yli 39:sää. Eihän siinä sitten auttanut, kun ruveta alentamaan kuumetta ja ottaa selvästi kipeä tyttö viereen nukkumaan vuodesohvalle. Jota ei oltu todellakaan suunniteltu kahden aikuisen ja yhden taaperon nukuttavaksi. Aamulla sairaanhoitaja puhelimen toisessa päässä ilmoitti taudin olevan suurella todennäköisyydellä vauvarokko. Se on kuin vesirokko, jonka jokainen vauva todennäköisesti sairastaa ennen toista ikävuottaan. Sen jälkeen homma on lusittu. Meidän vuoromme oli nyt. Onko vauvarokko teille tuttu? Itse kuulin siitä ensimmäistä kertaa soittaessani Terveysneuvontaan.


Kuumeesta huolimatta päivä kului mukavissa merkeissä. Minä pääsin selailemaan koneelta raskauskuviani, sekä E:n vastasyntynyt kuvia, jotka ystäväni oli räpsinyt ja joiden muokkaaminen on vähän venähtänyt. Voisin vannoa, että kuvia katsellessa hormoonit lähtivät hyrräämän samalla tavalla, kuin raskaana ja synnyttäneenä. :D E oli niin suloinen vastasyntyneenä ja nallepipo päässä, että suosikin valitseminen oli lähes mahdotonta. Ja ihmeellistä, miten ystäväni, joka sanoo olevansa ihan amatööri kuvien ottamisen kanssa, sai minut näyttämään omissa kuvissani niin kauniilta ja hehkeältä.

Illalla suuntasimme lopulta kotiin sairastamaan. Tästä ikävästä yllätyksestä huolimatta viikonloppu oli oikein onnistunut.

Miten teidän viikonloppunne sujui ja miten uusi viikko on lähtenyt käyntiin?

xx
Jenni S.

You Might Also Like

0 kommenttia