Raskausajan pukeutuminen

toukokuuta 18, 2017

Koska ilmojen lämmetessä olen kokenut selvää pukeutumispaniikkia on hyvä hetki puhua vaatteista. Baby B:n kanssa olen päättänyt tehdä muutaman jutun eri tavalla, kuin Pikku E:tä odottaessa. Yksi niistä on raskausajan pukeutuminen. Voin sanoa rehellisesti, että viimeksi en ostanut yhden yhtä äitiysvaattetta. Tällä kertaa aion niin ostaa äitiysvaatteita, vaikka kaapissa onkin vielä viime kerran tunikat ja t-paidat tallella. Ilmoitin hyvissä ajoin myös miehelleni, että tällä kertaa en aio hiihtää pelkässä teepparissa ja legginsseissä. Piste.

Pikku E:tä odottaessa pärjäsin tosiaankin ilman yhden yhtä äitiysvaatetta omilla löysillä paidoilla ja tunikoilla, sekä KappAhlin peruslegginsseilla. Taisin koko raskauden aikana ostaa yhden löysän t-paidan lisää, sekä yhden villapaidan, joita käytän edelleen. Tällä kertaa aion kuitenkin panostaa muutamiin siisteihin äitiysvaatteisiin, jotta myöhemmin ei tarvitse valokuvista katsoa, kuinka homsuiselta sitä näytti. Se, jos mikä harmittaa nyt jälkeen päin, kun olo oli muuten niin hehkeä ja kaunis.

Eihän siinä sitten muuta, kuin Elloksen sivuille mars. Siellä on todella hyvä valikoima erilaisia äitiysvaatteita eri merkeiltä.
Mitä äitiyspuseroihin ja mekkoihin tulee, niin ostaisin mielelläni malleja, jotka eivät ole ihan perinteisiä, emprie-leikattuja yksilöitä. Haaveilen mieluummin neutraaleista ja klassisista malleista. Suosisin myös mieluummin sellaisia, joilla voisi olla funktiota myös raskauden jälkeen, kuten väljiä tunikoita.

Henkilökohtaisesti panostan mieluummin mukaviin, kunnollisiin äitiysfarkkuihin, koska niitä minä todella kaipasin Pikku E:tä odottaessani. Olen henkeen ja vereen farkkutyttö, joten yli yhdeksän kuukautta ilman farkkuja olivat minulle todella kova pala. En aio suostua tähän enää uudestaan.

Toinen juttu, mitä tämän raskauden pukeutumiseen kaipaan on pari kunnon mekkoa. Yksi todella simppeli musta mekko, josta saa juhlavan asusteilla. Sekä joku kesään sopiva perus trikoomekko. Tuo solmumekko on aivan ihana. Uskon, että näillä perusjutuilla päästään jo pitkälle ja minulla on tällä kertaa mukavaa katseltavaa vuoden päästä.

Kaulaan moderni bola-koru ja jalkaan sitten kesällä ballerinat ja talvella UGGit.

xx
Jenni S.

You Might Also Like

0 kommenttia